9.1.2019

Alm. Brand forlænger samarbejdet med SIF Gruppen

I SIF Gruppen skyder vi året i gang med en glædelig nyhed om, at vi for nyligt har underskrevet en ny forlænget samhandelsaftale med Alm. Brand vedr. levering af drifts- og vedligeholdelsesopgaver.

Alm. Brand forlænger samarbejdet med SIF Gruppen
Fra venstre ses Teknisk Chef Birger Lodberg fra Alm. Brand og Afdelingsleder Allan Blach fra SIF Gruppen
 
I SIF Gruppen har vi i mange år haft fornøjelsen af at samarbejde med Alm. Brand. Næsten 10 år er det blevet til. Vi er særdeles glade for netop at have forlænget samarbejdet med yderligere 3 år. Det er første gang at Alm. Brand har indgået så lang en aftale med en leverandør, så det er vi naturligvis stolte af. Aftalen omfatter blandt andet levering af el, teknik, adgangskontrol, belysning, lysstyring, automatisk brandventilation, TV-overvågning samt ad hoc-opgaver.  

Fortrinligt samarbejde

Birger Lodberg, Teknisk Chef, hos Alm. Brand udtaler: ”Vi har et fortrinligt samarbejde med SIF Gruppen på vores løbende drifts- og vedligeholdelsesopgaver. Ligeledes får vi god sparring på vore projekter og gode løsningsforslag til belysning og andre tekniske løsninger. SIF Gruppens organisation er så stor, at de, ved akutopståede opgaver, har mandskab nok til at håndtere disse opgaver, hvilket betyder meget for en kunde som os.”

I SIF Gruppen takker vi for de fine ord og kan kun sige, at vi glæder os til at fortsætte med at yde høj service hos Alm. Brand, i et godt, konstruktivt og tæt samarbejde.

Allan Blach

Afdelingsleder

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk