4.2.2019

SIF Gruppen vinder rammeaftale med Boligforeningen AAB

I SIF Gruppen kan vi med stolthed offentliggøre, at vi har vundet en rammeaftale med Boligforeningen AAB’s, afdeling 55 vedr. levering af el-arbejder.

SIF Gruppen vinder rammeaftale med Boligforeningen AAB
Foto: Boligforeningen AAB

 

Rammeaftalen løber 3 år og omfatter primært drifts- og vedligeholdelsesopgaver samt mindre projektopgaver. I SIF Gruppen har vi glædet os til at komme i gang med arbejdet, og opstarten er forløbet yderst positivt med god dialog og forventningsafstemning.

Spændende udbudsproces med vægt på kvalitet og sociale tiltag

Det har været en spændende udbudsproces, hvor vi bl.a. har skullet vise vores faglige indsigt og forståelse for opgavernes udførelse og kvalitet. Herunder vores miljømæssige forhold, dokumentation og egenkontrol. Vi har ligeledes skullet redegøre for SIF Gruppens samfundsansvar samt hvilke sociale tiltag vi bidrager med for bl.a. at sikre lærepladser, praktikpladser samt lommepengejob.

Vi er rigtig glade

SIF Gruppens Drifts- og kundeansvarlige Martin Johansen udtaler: ”Vi er rigtig glade for at have vundet rammeaftalen med Boligforeningen AAB. Vi har fået en rigtig god start, så vi har store forventninger til det fremtidige samarbejde.”

Martin Johansen

Serviceleder

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk