14.3.2019

SIF Gruppen indgår samhandelsaftale med Marienlyst Strandhotel

I SIF Gruppe er vi stolte og beærede over netop at have underskrevet en samhandelsaftale med Marienlyst Strandhotel om levering af el-service, sikring og data.

SIF Gruppen indgår samhandelsaftale med Marienlyst Strandhotel
Fra venstre: Jan Mortensen Teknisk Ansvarlig, Uffe Høgedal Ejendomsansvarlig, Christian Bondegaard Salgs- og kundechef og Morten Riis Serviceleder

 

Det ikoniske strandhotel i Helsingør har mere end 150 år på bagen og har en mindst ligeså spændende og unik historie som SIF Gruppen. Opstarten af arbejdet er forløbet positivt og vi ser nu frem til at fortsætte det gode samarbejde og være med til at udvikle hotellet inden for el-tekniske opgaver. Arbejdet skal udføres af et fasttilknyttet team af montører med krav om hurtig responstid, da det er et hotel i drift døgnet rundt.

Salgs- og kundechef Christian Bondegaard udtaler: ”Som en del af vores strategi om at udføre flere serviceopgaver i hotelbranchen, er vi rigtig glade for og stolte af at have indgået denne aftale. Arbejderne er allerede i gang og der er lagt op til et meget spændende samarbejde.”

Serviceleder Morten Riis, er udvalgt som drifts- og kundeansvarlig, og er således ansvarlig for Marienlyst Strandhotels tilfredshed med SIF Gruppen som leverandør og samarbejdspartner.

Morten Riis

Serviceleder

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk