4.4.2019

A. Enggaard og SIF Gruppen i tæt samarbejde

I SIF Gruppen har vi indgået kontrakt med hovedentreprenør A. Enggaard, om levering og installering af el og sikring i Udlændingestyrelsens nye kontorbygning i Næstved.

A. Enggaard og SIF Gruppen i tæt samarbejde

På billedet ses fra venstre: Christian Bondegaard - Salgs- og kundechef i SIF Gruppen og Lars Jørgensen - Projektchef hos A. Enggaard.

 

Som en del af udviklingen af vores lokalafdeling Næstved El-service, er det med stor glæde at vi har vundet denne fagentreprise, som allerede starter op inden for 14 dage. Det er en spændende opgave, hvor mange af vores kompetencer kommer i spil. Herunder lysstyring, adgangskontrol, automatisk indbrudsalarm, TV-overvågning og fulddækkende automatisk brandalarmeringsanlæg. Opgavens værdi løber op i et to-cifret millionbeløb.

SIF Gruppens salgs- og kundechef, Christian Bondegaard, udtaler: ”Vi glæder os til at komme i gang med den spændende opgave, og ser frem til endnu et tæt samarbejde med A. Enggaard, som vi oplever som en god og seriøs partner.”

Det bliver vores overmontør Lasse Østenby og hans team af montører i Næstved, som kommer til at udføre arbejdet.

 

Stor og moderne bygning

Kontorbygningen bliver ca. 9.900 m2 stor med plads til ca. 400 medarbejdere fra Udlændingestyrelsen. Bygningen består af tre forskudte atriumhuse på op til fem etager, som bl.a. skal rumme et stort borgerservicecenter samt 375 kontorarbejdspladser. Det moderne, åbne og dynamiske arbejdsmiljø skal være med til at skabe optimale muligheder for videndeling og faglig fordybelse i storrumskontorer, samt flexrum ved behov for mere ro. Bygningen ligger tæt ved Næstved station og skal være klar til indflytning i 2020.

Christian B. Madsen

Salgs- og kundechef

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk