4.2.2022

100 lærlinge: Derfor strømmer de til i SIF Gruppen

Det er med stolthed i stemmen, at vi kan fortælle, at vi for nylig rundede 100 lærlinge. Det er det hidtil højeste antal lærlinge, vi har haft under uddannelse i SIF Gruppen på én gang.

100 lærlinge: Derfor strømmer de til i SIF Gruppen

Vi har i SIF Gruppen en lang historie af uddannelse af lærlinge, som vi er meget stolte over. Vi lægger stor vægt på personlig og faglig udvikling af vores medarbejdere og sætter en dyd i selv at uddanne vores fremtidige kolleger. På den måde sikrer vi, at vores medarbejdere får den bedst tænkelige uddannelse og nyeste viden inden for deres fagområde. Det er derfor en glædelig nyhed, at vi nu kan fejre, at vi er i gang med at uddanne intet mindre end 100 lærlinge.

Den skarpe læser vil måske mene, at vi allerede har rundet 300 lærlinge i SIF Gruppen – vi har nemlig udlært hele 320 af slagsen.

Lærling nummer 100

SIF Gruppens lærling nummer 100, 28-årige Mads Toftvang, som i tirsdags havde sin første arbejdsdag, føler sig beæret over sin nye titel, og det kan han roligt gøre – det er jo noget helt specielt! Derfor tog vi i tirsdags en hyggelig snak om hans førstehåndsindtryk af SIF Gruppen som arbejdsplads (helt uden bestikkelse).

”Jeg søgte først og fremmest læreplads hos SIF Gruppen, fordi min storebror arbejder herude, og jeg har hørt rigtig mange gode ting om SIF Gruppen som arbejdsplads fra ham. Særligt den måde, der bliver taget hånd om nye lærlinge på, synes jeg virker attraktiv. Og så lagde jeg mærke til, at I har et stort fokus på lærlinge på jeres hjemmeside – det gav et godt indblik i, hvordan det er at være lærling i SIF Gruppen.” Siger Mads.

Alle nye lærlinge i SIF Gruppen møder første dag op på kontoret, hvor de bl.a. får en rundvisning samt får udleveret arbejdstøj, værktøj og andre arbejdsredskaber. Mads har haft en stille og rolig, hyggelig første arbejdsdag sammen med lærling nummer 99, Loui Kristensen, hvor de efter Mads’ egne ord blev mødt med et smil fra alle deres nye kolleger. ”Det virker som om, der er et rigtig godt socialt sammenhold, som jeg bare glæder mig til at blive en del af. Og så var der kage i dag – det er jo altid godt!”. Som ny lærling kan der være mange nye ansigter og information at bearbejde, men det synes Mads kun er positivt. ”Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at komme i gang med at arbejde efter dagens program – det giver et indtryk af, at der er styr på tingene.”

”Jeg føler mig allerede meget velkommen i SIF Gruppen. Sådan en lille ting som, at mine nye kolleger kan genkende mig og huske mit navn, selvom jeg kun har mødt dem én gang, betyder meget – det giver en følelse af at blive personliggjort.”

Vi byder Mads og hans 99 lærlingekammerater velkommen i SIF Gruppen.

SIF Gruppens lærlinge i tal

For nogen betyder tal alt … For os betyder vores lærlinge alt. Her får du det bedste fra begge verdener:

  • 100 dygtige lærlinge under uddannelse
  • 320 udlærte lærlinge (svende)
  • 31 lærlinge har fået et stykke metal på, at de er dygtige til deres fag (fagets medalje), og endnu flere er på vej
  • 8 12-tals lærlinge har trykket dronningens hånd
  • 4 lærlinge har opnået en titel i DM i skills

Er du eller én, du kender, vores næste lærling? Så kontakt vores HR- og lærlingeansvarlige, Anette Lok Pless, på mail: alp@sif.dk eller tlf.: +45 26 32 29 23 og hør om dine muligheder som lærling hos os.

SIF Gruppen · Generatorvej 12, 2860 Søborg · Tlf. 39 750 750 · sif@sif.dk